Festival Internacional de Cinema de Tarragona
Rec Festival

Concepte

La proposta d’imatge gràfica pel Festival Rec 2018 neix de la premissa de l’atreviment de crear nous camins, representat amb diferents elements del nostre planeta: carreteres, venes, branques, fulles, mapes, arrugues, etc.

Totes les decisions que prenem a la vida impliquen triar un camí: com per exemple el camí de les revolucions, i quan fem cinema decidim mostrar una part del camí. Fent referència al botó de rec que dóna nom al festival, encerclem la part del camí que mostrem a la pantalla amb un punt vermell, la forma geomètrica més pregnant, cridant així l’atenció de l’espectador.

Aquest punt vermell està fet amb stencil, una tècnica que ens permet representar el punt sobre qualsevol superfície, donant a la proposta un caràcter versàtil i d’immediatesa, reivindicant allò petit i local.

popup image
popup image
popup image
Image
Image
Image

Imatge gràfica

Les diferents aplicacions proposen una imatge canviant, que permet fer del festival una marca més complexa, versàtil i dinàmica. El punt vermell és el que funciona com a fil conductor del concepte proposat, donant coherència al conjunt de la imatge del festival.

popup image
popup image
popup image

Disseny

Ona Gibert i Ariadna Pujol

Fotografia

Ariadna Pujol

Client

Rec Festival